MEGACAR - Warszawa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Martinez
    L&K
    • 2004
    • 1366
    • Audi

MEGACAR - Warszawa

Zamieszczone przez fordisek
    Zamieszczone przez Andys
    Ja musiałem przekodować światła żeby wyłączyć kontrolkę spalonej żarówki

U mnie tego problemu nie będzie bo mam zestaw pod CanBus
    Też mam taki (przetwornice slim) i niestety trzeba było kodować.
    Jak się kupi dobry zestaw to nie trzeba przeprogramowywać

Ksenony z reflektorami soczewkowymi zamontowane. Świecą świetanie, ustawiłem je w stacji kontroli pojazdów,żeby nie oślepiały. Po ustawieniach powiedziałem gościowi który ustawiał światła, że nie są to ori ksenony, na to on stwierdził, że jeśli bym mu nie powiedział to by nie zauważył, że świecą jak ori.
    Polecam wszystkim takiego moda: reflektory soczewki marki Visteon (reflektory na pierwszy montaż w Skodach, nie żadna chińszczyzna typu Depo czy Tyc) używki w idealnym stanie 450zł para i do tego zestaw Xenon CanBus Pro cyfrowy H7 z aukcji
    http://allegro.pl/show_item.php?item=1407811581 (polecam ten zestaw nie ma błędu spalonej żarówki, nie trzeba przeprogramowywać Vag-iem żeby nie było dyskoteki przy zapalaniu długich). Tak więc podsumowując, kosztowało mnie to wszystko 700 zł, mam dobrze świecące, nikogo nie oślepiające Xenonki. W najbliżym czasie montuje jeszcze spryski i będzie komplet.
    Jednocześnie wypisuję się z grupy osób, które twierdzą tak jak i ja jeszcze niedawno, że HID to zło. Zło tak, ale w zwykłych reflektorach, w dobrych soczewkach poprawnie ustawionych to sama radość.
    Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
    teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
    czarna AR 156 1.8 T.Spark
  • Martinez
    L&K
    • 2004
    • 1366
    • Audi

MEGACAR - Warszawa

Polecam, bardzo solidny choć trochę "zapchany" warsztat. Robią tylko auto koncernu VAG. U mnie pokonali problem awaryjnego sprzęgła przy którym poległo kilka innych warsztatów. Bardzo pomocni w namierzaniu usterek. Sprawdzają samochody przed zakupem i ich historię. Ceny przyzwoite. Jestem dosyć marudnym klientem, a ich moge naprawdę polecić ze spokojnym sumieniem.

AAa najważniejsze: www.megacar.pl

namiar:
    MEGACAR
    ul.Przasnyska 2B
    01-756 Warszawa
    tel.: 22 663 70 80
    fax: 22 663 63 73
    Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
    teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
    czarna AR 156 1.8 T.Spark

Komentarz

Pracuję...