Zamieszczone przez fordisek
Ksenony z reflektorami soczewkowymi zamontowane. Świecą świetanie, ustawiłem je w stacji kontroli pojazdów,żeby nie oślepiały. Po ustawieniach powiedziałem gościowi który ustawiał światła, że nie są to ori ksenony, na to on stwierdził, że jeśli bym mu nie powiedział to by nie zauważył, że świecą jak ori.
Polecam wszystkim takiego moda: reflektory soczewki marki Visteon (reflektory na pierwszy montaż w Skodach, nie żadna chińszczyzna typu Depo czy Tyc) używki w idealnym stanie 450zł para i do tego zestaw Xenon CanBus Pro cyfrowy H7 z aukcji
http://allegro.pl/show_item.php?item=1407811581 (polecam ten zestaw nie ma błędu spalonej żarówki, nie trzeba przeprogramowywać Vag-iem żeby nie było dyskoteki przy zapalaniu długich). Tak więc podsumowując, kosztowało mnie to wszystko 700 zł, mam dobrze świecące, nikogo nie oślepiające Xenonki. W najbliżym czasie montuje jeszcze spryski i będzie komplet.
Jednocześnie wypisuję się z grupy osób, które twierdzą tak jak i ja jeszcze niedawno, że HID to zło. Zło tak, ale w zwykłych reflektorach, w dobrych soczewkach poprawnie ustawionych to sama radość.
Komentarz